Палескiя каханкi

Мне люба беларуская гаворка,
Няспешнасць i дасцiпнасць землякоу,
Што збераглi у час гадзiны горкай,
Вайны мiнулай, спадчыны лiхой...

Я ганаруся працавiтым родам,
I Бацькаушчыны мiлай прыгажосцю,
Таленавiтым i спагадлiвым народам,
Зямлi палескай вечнай маладосцю!


Рецензии