Майдан

Ну от, не склалась наша доля,
Тоді ми разом,наша воля,
Гуртом ми сунемо в майдан:
«Віддайте нам, подайте нам!»
А може не сумну ту долю
Корити треба на приволлі,
А мозок треба б підключити
Тоді і краще будьмо жити.


Рецензии