Не марнуй мой браце любы...

Не марнуй мой браце любы
Без таго цяжарны лёс,
Цi на тое ты зъявiуся,
Ды для гэтага узрос!?
Каб бутэлькаю па твары
Д, ябал малявау цыроз?...

Не дурнуй мой браце любы,
Злыдзень ходзiць па мяжы,
Ды падлiчвае старана
Па за могiлак крыжы
У яго адна прадмова
Ды адзiная выснова:
- Ад труны не уцячы!

Не марнуй мой браце любы
Без таго цяжарны лёс,
Бог згадау табе з,явiццца,
Каб душою ты уваскрос,
Ды сумленнем, новым, чыстым
Дакранууся да нябёс!


Рецензии