Бездонний кошик

                Внучці  Олі
Снують  роки  в  бездонний  кошик,
Так  весело  й  щасливо  йдуть,
В  тобі  жаги  постійний  пошук
Щоб  волю  й  правду  осягнуть.

Як  хороше,  коли  лиш  тридцять,
Чи  там  ще  невеликий  гак,
Вдень  повно  сил  а  ніччю  спиться,
Все  має  колір,  запах,  смак.

Коли  в  соку,  весь  час  в  напрузі,
В  насназі  мріять  і  творить,
Навколо  гарні,  вірні  друзі,
Життя  вирує  ще  й  кипить.

У  полі  буйний  вітер  віє,
Шумлять  діброви  і  гаї,
Назустріч  сонце  променіє,
Пісні  дарують  солов’ї.

Сім’я  весела,  дружна,  щира
В  порозумінні  й  завзятті,
Всі  покоління  у  родині
В  думках  єдині  і  в  житті.

Летять  роки,  як  в  вирій  птиці,
Мов  в  небі  синім  журавлі,
Хай  плин  ніколи  не  скінчиться
Життя  людського  на  землі!
            15.11. 2016р., Київ


Рецензии