Бажаю я щастя

                Приспів
Бажаю я щастя і волі, бажаю щасливої долі.
І з іншою щастя бажаю,хоч горя і болю зазнаю.
Будь мужнім птахом світлокрилим та зичу для іншій будь милим.
Хоч щиро тебе я кохаю,все ж іншій я тебе віддаю.

1)Ти в іншу давно закохався і з часом мене ти зазнався.
Гадала,що будеш зі мною і стану тобі я дружиною.
Ти щиро її покохав і щастя із нею зазнав.
Й нічого тоді не вдіяла ,бо квітка любові зів`яла.
                Приспів
2)Чому я тебе не втримала й чому ж так невдача спіткала?
Коли ми зустрілись з тобою,отруєним був ти журбою .
Чекав ти від мене розради,зазнав бо великої зради.
Любов,мов отрута труїла, тебе й назавжди одурила.
                Приспів
3)Тебе потім я оживила,відтоді розправив ти крила.
З очей твоїх блакитно-синіх назавжди зник слід мук твоїх.
Немов чародійка жорстока, ввірвалась знов та чорноока,
Яку ти поклявся забути,щоб більше образ не відчути.
                Приспів
4) І що наостанок сказати?- Тебе за цей час не впізнати.
Бо в тебе закохані очі-ти мрієш про неї щоночі.
То ж будь, мій коханий, із нею,хай світиться шлях ваш зорею.
Назавжди,навік прощавай й залишитися не благай.
                Приспів


Рецензии