Ти дозволь

Доторкнись до душі ніжно,
Залікуй рани серця мого.
Говори, говори слова втішні,
І кохай, немов у кіно.

Подаруй мені сенс жити,
І надію на завтрішній день,
Дай кохання твоє пити,
Ти дозволь, ти дозволь лишень.

11.11.2016


Рецензии