***

Коли проснусь,
Коли лягаю,
Про тебе думаю,гадаю.
Та я без тебе,
Я одна,
Ходжу по Києву сумна.
Іду і думаю про тебе...
Коли з тобою мені краще,
Тоді весела і раденька,
Бо біля мене ти,рідненький.



*****написала в 17 років**


Рецензии