***

Такі чарівні, добрі очі!
А погляд - справжньої левиці
І постать – грація моделі.
Краса – як спалах блискавиці!

В очах не видно гри та фальші,
Але також не видно сліз.
Можливо, все колись минуло
І вітер їх давно уніс.

У тому погляді - твої надії,
А також легкий, ніжний сум…
В очах тих світлих - світлі мрії.
І досить всіх, таких жіночих дум...


Рецензии