Святыя мясц ны Полацка

О,Полацк зямля ты святая,
Сваёй пыгажосцю вітае.
Заўжды да сябе запрашае
Сцяжынкі ў вяночак сплятае.

Як ліра,жаданы прытулак
Дзівосных юнацкіх прагулак.
Ты Спадчына ,месц таямніцы
І подых чароўнай крыніцы.

Нясу сваім сэрцам пяшчоту,
Тваю чысціню і турботу.
І радасцю дух напаўняю,
Мой родны,цябе называю.
  23.08.2015.


Рецензии