Колобок

МАБУТЬ ЗАБУВ ГЕТЬ КОЛОБОК
ПРО ТУЮ КАЗКУ I ЛИСИЦЮ
ТАКИЙ СМАЧНЕНЬКИЙ,ХУТКО СТРИБ
НА НIC ЛИСИЧЦI,НА ЯЗИК

ЄДИН РАЗОЧОК ВЖЕ ДОГРАВСЯ
ТА САМ СОБОЮ РОЗПРОЩАВСЯ
НА ЦЕЙ РАЗ КАЗОЧКА ДРУГА
ЛИСИЦЯ СВАРИТЬ КОЛОБКА

ТРЯСЕ ВСЕ ПАЛЬЦЕМ ЙОМУ В НIС
А ВIН ВСМIХНУВСЬ I ПОКОТИВСЬ
ДАВНО В ЛИСИЦI В ДРУЗЯХ ВIН
НЕ ЇCТЬ НА РАЗ ВОНА СВОЇХ...


Рецензии