13 глава

 На роботі  все йшло добре, та  вирішила Ася  з подругою  відкрити зоомагазинчик ,тим паче,що  вони обидві  були  ветлікарками.
 Тепер Катя і Ася  займалися  маленьким магазинчиком, який  знаходився в торгівельному центрі. Там було ще десять магазинів, колектив був дружній, всі виручали одна одну, по  потребі.
  Пролетіло літо,і  Надюша   з нетерпінням готувалася  до  школи. Вона  вже вміла читати , малювати,писати окремі літери.
 
 Час летів ,Надя вже  перейшла  до  7 класу, і  Роман  розказав їм новину,що  його переводять в  їнше місто, очолити підприємство,що там на них чекає будиночок з усіма зручностями - сад,сауна,озеро поблизу, і що вони там будуть щасливі. Ася говорила коханому,що вона з ним поїде навіть в село жити. головне -бути разом.   Було дуже шкода залишати маму, подруг,та все ж, сім'я  з  новими враженнями  вже  звикала до іншого міста. 

P.S.   Сім'я  частенько запрошувала  до  себе  своїх  рідних та друзів. Було  місце  одночасно прийняти   дві,  а  то   й  три  сім'ї, і вони з радістю  відбували гостей,   а   потім  працювали   а   Надійка  навчалася в школі, співала, танцювала  і  мріяла стати  актрисою, або  журналісткою.            


Рецензии