О, Господи, прости...

   Як хочеться мені до тебе пригорнутись,
   Як хочеться мені злетіти в зорепад…
   І подихом палким до пліч твоїх торкнутись,
  Лягти тобі до ніг мереживом принад…

   О, Господи, прости за мрії ці шалені,
   Що в пам’яті спливли з глибин Душі, і знов
   Нагадують мені про пристрасті таємні,
   І б’ється в грудях жаль про втрачену Любов…

   О, Господи, прости за те, що поринаю
   У плин минулих днів і роздумів п’янких…
   Ти – Вічність у мені, і я про це вже знаю,
   Та хочеться на мить ще почуттів земних…

10.11. 2016,  0-42


Рецензии