As putea

Pentru tine a; putea s; fac tot,
A; putea s; ;nving invincibilul,
Pentru tine sunt sigur c; pot
;n ;ntuneric s; v;d invizibilul.

A; pleca orizontul s;-l caut
;i sunt sigur c; chiar l-a; g;si,
A; putea chiar orice pentru tine,
Chiar s;-ncerc s; ;nv;; a tr;i.

Pentru tine sunt gata s; las
Tot trecutul ;i s; merg ;nainte,
Pentru tine sunt gata oric;nd
S;-mi opresc nebunia din minte.

;n genunchi m-a; l;sa f;r; fric;
;i la cer s; m; rog a; putea ,
Mi-a; schimba toat; via;a-ntr-o clip;,
Pentru tine a; putea, a; putea...

A; putea Constantin Sandic


Рецензии