Мовчання - золото

Мовчання - золото. Мені б же срібла слів
Та голосу, що втішить і розрає...
Кричить лиш вітер, наче знавіснів,
І загортає в хмари небокраї.

Мовчить любов, загорнута в журбу -
Без слів твоїх вона осиротіла.
А вітер гне у березі вербу
І вслід берізка гнеться білотіла.

А небо тисне сірістю дощу,
В душі нема ні спокою, ні ладу.
Мені б кричати. Але я мовчу
І ти щезаєш десь за листопадом.


Рецензии