Чого вона болить...

Чого вона болить, моя душа,
І що їй в біса треба серед ночі!
А в небі місяць зіроньку втіша
І річка заспокійливо хлюпоче.

Усе мине... Впаде осінній лист.
Минуть жалі, бо час усе лікує.
І ти підеш. А грудень, як артист,
Свій бенефіс морозом відсвяткує.

Усе пройшло. А чи й було воно?
Чи лиш душа в пустім чеканні мліла...
Самотній ранок стука у вікно,
Печалі вкриті першим снігом білим.


Рецензии