Matematica

Este o lume scrisa-n cifre
Unde totul e perfect.
In aceasta lume aparte
Tot ce ese e cortec.

Se aduna,se imparte
Scadem cifre, inmultim
Si cu-n mic efort depus
Rezultatul il gasim.

In aceasta lume minus
Si cu minus face plus
Rezultate imperfecte
In aceasta lume nus.

Matematica e lumea
Unde nu-e fantezie
Poate afla orce raspuns
Cel ce regula o stie.

Matematica Constantin Sandic


Рецензии