Ще прийде та очiкувана днина

 
  Ще прийде та очікувана днина,
  Леліяна у мріях і у снах,
  Як ніжна пісня - і чарівна й дивна,
  Як світла радість, що блищить в очах,

  І подихом торкнеться тихо серця,
  Схвилює сокровенну ту струну,
  Яка казковим щастям відгукнеться,   
  Небесну створить, неземну весну. 

  I, зрозумієш, що здійснилась мрія,
  Настав жаданний і зірковий час,-
  І серце переповнить щастя хвиля,
  Без зайвих слів і без манірних фраз. 

 


Рецензии