ДЪЛЯ Яя - НА Аа СЪ!!!
НАСЪ ПЪРЕ въращают!... ВЪ... бы Дъло!!!...
ДЪЛЯ Нихъ!... МЫ!!... ПЪРОсъто... ра бы!!!...
- Некогъда ра бамъ!... ДУМАТЬ!!... НЕ КО ГЪ ДА!!!
- Работать!... рабо оо тать!!!... Долъ жьны!!!
Аа - НА Аа ДО - ВЕ ЕДЬ!!!... - ПЪРОСЪТО - ТЪРУДИТЬСЯ Яя!!!...
- ДЪЛЯ Яя!!!... НА Аа СЪ!!!...
- ДЪЛЯ Яя!!!... СЕМЬ Ии!!!...
- ДЪЛЯ ДУШИ Ии!!!...
ДЪЛЯ ПЪРО ДОЛЪ ЖЕ ЕНИ ИЯ!!! РО ОДА!!!...
- НА Аа ШЕ ГО РО ОДА!!!...
- РУ СИ Ии!!!... -
СИ
P.S
бы - еЕДиные(ы) съ ДьЯволомъ(б)
Дъло - ДъЛЯщие
ДЪЛЯ - ДЪЛЯ(ЩИЕ)
ЩИЕ - ИЕ = ЯТЬ - СЪВЯЗЬ СЪ БОГОМЪ Щ - ПО ИСКЪ(искъ)
Щие - ие - съвязь съ ДьЯволомъ Щ - ПО ИСКЪ(искъ)
РУ - ПЪРИ БЪЛИЖЕ НИЕ(У) ЕНЪЕРЪГИИ(Р) - РУ КА
СИ - ИЗ ЛУЧЕНИЕ(И) СЪВЯЗЕЙ(С)
Ии - НИТИ(И) ВЪ ТЕБЕ(и)
ИС - РЕ ЗОНА НЪ СЪ НА СИ - ИС ТИ НА
КЪ - КОНЪ ЦЕНЪТЪРА ЦИЯ - ПЪРО ЦЕ ЕС СЪ
Свидетельство о публикации №116110902675