12 глава
Роман та Надя підтримували теж своєю турботою, любов'ю.
От одного разу подзвонила до Асі одногрупниця Міла. Вони довго спілкувалися,вирішили ,що треба зустрітися групою, посидіти в кафе. Після зустрічі дівчата почали часто дзвонити одна одній, і по можливості бачитися. То була схожа доля ,в неї також нещодавно відійшов у вічність татко,також далеко проживає брат, у неї навіть родимка на тому ж місці що і в Асі, і взагалі є про що поговорити - сестричка.Вони постійно були на зв'язку та не завжди буває так як хочеш.
Був у Асі такий період, коли вони з подругою Мілою довго не бачилися. І от коли в неї по роботі було відрядження ,вони вирішили зустрітися. Попередньо домовившись дівчата чекали на зустріч. Це була зустріч двох сестричок, іншими словами не назвеш. Міла трішки запізнилася, та Ася чекала на неї з квітами,ніжними квітами,такими як і Міла. Вони зустрілися. Дівчата так довго чекали на зустріч,що не могли відійти одна від одної. Говорили ,говорили, сміялися,згадували і навчання,говорили про майбутнє, щоб знову не загубитися. В Міли з чоловіком дітки вже школярі,такі гарні,виховані дітки, вихованих,чемних батьків. Ася домовилася і з ними побачитися. Зустріч з дітками була також зворушливою, вони були для Асі наче племінники,дуже гарні та милі дітки. Після тієї зустрічі Ася й Міла вже були на звязку і ділилися новинами, фото, та планували влітку відпочити на морі.
Свидетельство о публикации №116110902167