тепер ти Ангел

Тепер ти Ангел!
Поглядом з Небес
Охоплюєш красу земних  просторів
Ти не забула вулиців, адрес
Де гралась , вчилась
Все неначе вчора

Тепер ти Ангел!
Душонька твоя
Завжди є поруч з Душами земними
Всі пам'ятають, друзі і сім'я
В віршах також завжди ти поруч з ними

Тепер ти Ангел!
В Царстві всіх чудес
Де море квітів, теплоти і Світла
І як віночок твій на голові
Душа твоя на Небесах розквітла

25.10.2016р.


Рецензии