Вiддам всi моi вiршi

                Валентині Сум

Не міряються горем –
Нема тих мір.
Не порівняти море
І Синевир.

Та я не зможу мати,
Хоч вовком вий,
Тих сліз що носить мати
На вістрях вій.

Віддам всі мої вірші
За твій сонет.
Ти – поетеса більше,
Ніж я – поет...


Рецензии