У пiтьмi

Ніч поглинає чорні хмари,
Буденні дні самоти сповнені,
Лисття пожовкле знов розносить вітер,
Удвох легше позбутися пітьми...

Душа чиста, немов краплина,
Застерігає знову від бід...
Усе минуло і скінчилось...
І стало схожим все на лід...

Я пам'ятаю наші мрії.
Я пам'ятаю наші сни...
Занадто довго ми блукали,
Доки один одного не знайшли...

Хай кожен сам свій вибір робить,
Але життя це нелегке...
Ніч поглинає чорні хмари...
Я поглинаю знов Тебе...


Рецензии