Боречке 5. Если б я была не Лиза Судьина
Oh but after such a dedication -
not even to talk about isles -
I would give you in a wet front entrance!
If I were not Liza Sudyina.
Oh but after such an explanation,
that religiosity - is blah,
I would go away from Church, my native.
If I were not Liza Sudyina.
After such a struggle of all ages
and linguistic magic of your tongue -
I'd become yours really forever.
If I were not Liza Sudyina.
And forgetting everything in the world -
I would be begetting our child.
and would go on maternal vacation.
If I were not Liza Sudyina.
***
Да после такого посвященья -
Я не то чтобы на острова -
Я б дала тебе в сыром подъезде!
Если б я была не Лиза Судьина.
Да после такого разъясненья,
что религиозность - ерунда,
Я бы вышла из родимой Церкви.
Если б я была не Лиза Судьина.
Да после такой борьбы столетий
и языкового волшебства -
Я б давно была твоя навеки.
Если б я была не Лиза Судьина.
И тогда забыв про все на свете -
Я б тебе ребенка родила,
И сидела бы с тобой в декрете.
Если б я была не Лиза Судьина.
Свидетельство о публикации №116110809128