To Fedor Konyukhov, Blessing Of Waters
dedicating your feat to RC.
And you want to build chapels and churches,
and to cross ocean water on feet.
Above boat - you may see flying fishes,
then again- all around is quiet.
Ocean although is huge, but Pacificl,
and waves with the sun caress the eye.
He'll forgive - you believe, though a sinner,
He will not drown - He will let you go!
You eat dry food, hot water is seething
But you can never walk in a boat.
on the board a long sleep is forbidden -
you should strictly adhere to a course.
the sea has no cakes, no sweeties -
Only Angel who's ruling, and oars.
***
Федору Конюхову
Ты творишь водосвятный молебен,
подвиг свой посвятив РПЦ.
Хочешь строить часовни и церкви,
перейти океан по воде.
Прилетают летучие рыбы,
а потом - над водой - тишина.
Океан хоть огромный, но тихий,
волны в солнце ласкают глаза.
Он простит - хоть и грешен, но веришь,
Не утопит - а вдаль проведет!
Ешь сухую еду, воду греешь,
только лодка гулять не дает.
Долго спать на борту невозможно -
надо строго за курсом следить.
в море нет ни тортов, ни пирожных -
только весла, и Ангел рулит.
Свидетельство о публикации №116110808883