Every day a bouquet for Liza -
I will send it her every day.
All the others - traitors, betrayers,
Only I - the true source of games!
Every day a bouquet for Liza -
like the radiant Marc Chagall,
you don't wait for dull people -
all is in front of your eyes!
Orange flowers, angels,
changing blue spots, and white -
They are blinding your senses -
turn your suffers aside.
Every day a bouquet for Liza -
it comes from earth but reminds
its eternal salvation
as quiet spanish guitar,
Mother asked: would they ever - your angels
tell you something of mind,
something really clever?
They will never, my dear mom!
***
Каждый день - букетик для Лизы,
Я отправлю на каждый день.
Ведь предатели - все остальные.
Только Я - источник игр всех!
Каждый день - букетик для Лизы,
как блистательный Марк Шагал,
а от скучных людей - и не жди ты.
все ведь скрыто - в твоих глазах!
Цвет оранжевый, или ангел,
сменит белый и голубой,
чувства все притупит, ослепляя,
и все беды отгонит собой.
Каждый день - букетик для Лизы,
от земли, но напомнит он
о спасении вечном, как тихий
испанской гитары звон.
Мама спросит: когда твои ангелы
продиктуют тебе от ума,
что-то действительно важное?
Мама милая, - никогда!
Свидетельство о публикации №116110807232