Невiсточка
В очах небо. В лиці сонце.
Душа щира. Добре серце.
Рукоділля. Господиня.
Беззавітність у родині.
Дружинонька вірна, чиста,
Донька, мама і невістка.
Дочок має геніальних:
Дві красуні - Маша й Галя.
З чоловіком козакує
І голубкою воркує,
Бачить, чує, знає, вміє
І з пів - слова розуміє.
Все під Богом і від Бога-
Це в житті її дорога.
Нашу милу, рідну Таню,
З днем народження вітаю,
Зичу щастя і любові,
Віку довгого, здоров’я!
Хай життя тече привітно,
Посмішка хай сонцем квітне,
Щоби їлося й пилося,
І хотілось, і моглося!
Хай щасливиться завжди,
Повниться з роси й води!
8.11. 2016р. , м.Київ
Свидетельство о публикации №116110805780