Буду просити

Ой, ти гоп тинини!
Розірвав я штани,
Та я інших не маю
Тож сиджу і латаю.

Якби гроші були
Мав би нові штани,
І ходив би бульваром
Із новим перегаром.

Загляну і в сміття,
Мо’ щось є для життя.
Чи штани, чи сорочки,
Взяти щоб без розстрочки.

Може хтось не доїв,
А чи щось не схотів,
Я візьму щоб поїсти
І ходити, не лізти.

Щиро вдячний усім.
Що ношу я та їм
Все , що іншим не треба,
Із сміття проти неба.

Я безхатько Іван,
Позивний Барабан,
Буду Бога просити,
Щоб нам гірше не жити.
06.11.16.


Рецензии