Мряка мружить очi

Рецензия на «Мряка за окошком...» (Сергей Таболин)

Вже осінь відлітати хоче,
Та мряка мружить ,надто,очі.
І крильця геть її змокріли,
Летіти зовсім нема сили,
Та все ж готується у вирій,
Піднятись їй допомогає милий.
Немов лебідка сизокрила,
Голівоньку вона схилила
Зчорніло золотаве вбрання,
Неначе день у час смеркання


Рецензии