Коли ще я була маленька...

Коли ще я була маленька,
Й мене плекала моя ненька,
Життя тоді, як мед, текло,
То вже пройшло…

Тепер зроста моя дитина,
Тендітна й ніжна, як билина,
Струнке зелене деревце,
Пройде і це…

Я сподіваюсь, що онуки
Мої колись підуть у луки,
Де я життя пізнала смак,
Хай буде так…


Рецензии