Д. Балабанов. Анёлы крыламi белымi
Ля дыму каміноў, кранаюцца,
Плаваюць у небе,
Быццам каметы,
Нас заклікаюць любіць.
Шэптам на вушка падкажуць
І, як заўсёды, зляцяць
У чорнае неба велівета
Ноччу гэткай нямой.
© Дмитрий Балабанов
© Виктор Шатило
Свидетельство о публикации №116110705727