Любите...

Говорити про кохання можно вічно,
Багато слів все сказано було!
Але ніхто не зна, як важно покохати,
Як важко частину себе віддати!
А хто нас полюбить ось просто так?
Це буде мама, вона неначе птах!
Вона віддасть усе свое тепло,
Яке б гаряче не було воно!
Тепло потрібно кожному!
Бідному, грозному,ніжному, різному!
Ми всі такі різні
І думи в кожного свої!
Душа і серце теж в нас не залізні
Хочу інколи там співають солов'ї
Тепер теплом хотіли б ми з вами поділитись,
Натомість просимо любові вашої напитись...


Рецензии