11 глава

 Незадовго до першого ювілею Надійки,відбулася павутина  негативних подій. Водій, який їхав на  великій швидкості не побачив  Шеллі,згодом  Оскар також,без неї не зміг жити.
  Дуже болісно пережили всі втрату тата Асі.
-" Тато!Татусику"! Серце розривалося на частинки,як так рано, не віриться, повторювала про себе Ася, та мама.
 Дідусь дуже любив маленьку Надю, це  була така ідилія в яку не варто було вмішуватись. Він був світлою людиною, земля йому пухом та легкий спочинок.
  Часто дівчинці не вистачало  татових слів,особливо  коли він  говорив:-  "привіт  донько,як ти?"...
 Тепер мама та Ася  доглядали за квітами, але  не  вдома....


Рецензии