Моя фiлософiя

Ніжні слова... Гарячий шепіт...
Видих і вдих на холодному склі...
Осінь за вікнами знову благає:
"Трішечки ще... Ну, будь ласка, зажди!".

Вітер холодний приніс знов застуду,
Дощ викликає філософські думки...
Ніч не така вже, і дні йдуть без спину...
Поруч немає Твоєї руки...

Подумки я щоночі літаю
Разом з Тобою... Хоча б уві сні
Можу Тебе я цілувати-
Знову читаєш думки мої...

Осінь розкриє холодні обійми...
Голі дерева вже майже сплять...
Вмію літати я тільки з Тобою...
Іншим не можу вже довірять...


Рецензии