Дающий
Я завжди його зову - Дающим.
Він дає і Світло і тепло
В різних іпостасях він цілющий.
Він дає мені цю змогу щось створить,
Бо Він сам створив цей світ цікавий,
Я беру і віддаю щомить,
Радість! що дає завжди яскравий....
Свидетельство о публикации №116110607734