Тiнi забутих слiв

                Людмилі Никончук
Ви весь вечір були вся в маленьких зірках...
Я забув, як вони називаються.
Блюз співали перстені на Ваших руках,
Тих руках, на яких я не знаюся.

І парфумів вечірніх незнане ім'я...
І очей Ваших колір не визначу...
І у голос співучий вслуховуюсь я.
І мовчу, бо мені – слів не вистачить.

Ні, стривайте, я – знаю! Я – слово згадав!
Ті маленькі зірки – то є «блискітки»!
Колір Ваших очей так і не розгадав,
Та слова знав одразу: «Дві блискавки»...

********************************************


ЛЮДМИЛА НИКОНЧУК
Hародна артистка України.
Народилася 22 грудня.
Освіта – Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого (курс Михайла Михайловича Карасьова).
Заньківчанка.
Лауреат Всеукраїнського конкурсу на краще виконання ролі Наталки-Полтавки.


Рецензии