10 глава

  Вдома чекали  на Асю та маленьку крихітку: всі рідні, любов,затишок,спокій, позитив. 
 Навіть приїхав з Камчатки  брат Асі, вони мало спілкувалися, та  все ж таки,  по роботі,  він зміг приїхати, та й провідав  сестру.
 Роман  піклувався  про своїх  дівчаток, допомагав, коли бував  вдома, та дуже велика  допомога  була від мами.  МАМА, вона, як  квочка  біля  своїх курчаток, так і вона біля  своїх дівчаток. Щоб  Ася  швидше одужала,вона все для того робила.
  Ася,та  Роман назвали  маленьку донечку - Надійкою. Ніхто не заперечував,бо  прабабусі Наді , бабусі  Романа ,було дуже приємно,і  ще  Ася  завжди з цим ім'ям  згадувала  свою сусідку по  кімнаті в гуртожитку Надю.Вона така  привітна,та розумна дівчина,що вони  одразу потоваришували і тримали  й надалі  звязок!
 Потім були  христини. Кум  Андрій,  та  кума  Оксана, друзі родини,їм було приємно  брати участь в  таєнстві  хрещення  маленької Надійки.
 Надя росла, було все:і дитячий садок,і поїздки на море, і прогулянки  з  Оскаром та Шеллі,які  хоч і  були вже не такі  швидкі,але  полюбили  маленьку  і  оберігали її.
 Все було добре,були й проблемки, як  і  у всіх  людей, та  Ася  зрозуміла  одне: потрібно  до  проблем підходити з  розумінням, без зайвих емоцій.


Рецензии