Не читайте мене, мов газету
Вірш – не випуск останніх новин.
Щось про себе спитайте поета
в колі вільних повільних хвилин.
Пошукайте своє між рядками.
І себе упізнайте в рядках.
Справжній вірш не буває плітками.
Не буває поезій в плітках.
Краще світлий рядок пам’ятайте
і повторюйте теплий сюжет...
Мов новини, мене не читайте.
Я і сам не читаю газет...
Свидетельство о публикации №116110612328