Розкажи

Розкажи мені казку на ніч,
Подивися в очі мої,
Я бажаю з Тобою віч-на-віч...
Ти бажаєш бути моїм?

Знов зірки будуть свідками щастя,
Поцілунки дощу на губах...
Я розправлю крила зненацька
У Твоїх, коханий, руках.

Вітер ніжно березу гойдає,
Вона тягне руки-гілки...
Місяць знову на них споглядає...
Вони схожі на нас... Я і Ти...

Розкажи мені казку на ніч...
Поцілуй, пригорни, обійми...
Я кохаю Тебе дуже сильно...
Розкажи мені, не мовчи...


Рецензии