Lietuva
Kol yra dar jegu sirdije,
Kad galetum saves palinksminti,
Suzinoti saves geriau...
Gal ir busiu ir vel nesuprantamas,
Bet vis traukia mane Lietuva...
Auksiniai, geltonie laukai,
Kur as noriu sugrizti atgal...
Свидетельство о публикации №116110511075