глава 9 доповнена

 Ася працювала вже на постійній роботі,так як,звільнилося місце,але приємна новина  зкоригувала її працю.
 Вона ввечері після  остаточно поставленого діагнозу,щодо її вагітності,коханому Роману сповістила  про таку чудову ,в їхньому житті подію.....
 У майбутного татка, не було слів, він її кружляв на руках , не міг її відпустити,адже вони дуже хотіли  маленького наслідника, чи маленьку крихітку.
   Вагітність переносила, наша майбутня мама, легко, без проблем.Вона дуже багато часу проводила на свіжому повітрі, а коли коханий звільнявся з роботи,  вони з Оскаром та Шеллі ходили частенько в магазин,який їх  познайомив. Також частенько відвідувала родичів,ділилася враженнями,як вона вже з нетерпінням чекає на зустріч  з своєю  принцесою.
 Так, новітні технології, підтвердили ,що в них з Романом буде донечка, маленька крихітка,маленька перлиночка.
 Час летів і Ася з мамою все підготувавши, почали збиратися  до пологового будинку.
Роман з нетерпінням чекав  під вікнами ,він хотів одним із перших почути голос своєї рідної кровинки.
 Це сталося, на диво швидко, і молода матуся дякувала всевишнього, за таке чудо,чудо бути мамою.
 Вони лежали в палаті. Дві дівчинки. Маленька і велика. Перше знайомство- і нехай весь світ почекає. Яка вона красива, яке в неї гарне обличчя, вона найкраща ,наймиліша,повторювала Ася донечці, а маленька спала, після такого стресу, та матуся немогла і очей закрити, як вона розглядала свій скарб. Вона в ній побачила і себе маленьку,і Романа. А саме головне,що дівчинка народилася з гарною вагою, здоровою.
Дуже гарний медперсонал, допоміг швиденько адаптуватися в ролі мами, і через 5 днів вся сім'я була вже вдома.
 


Рецензии