Я превращусь в холодную снежинку

Я превращусь в холодную снежинку,
В осенний лист и в летний звездопад.
Войду во сны твои на миг, одной песчинкой,
Не возвращаться чтоб назад.

Войду во сны твои на вечность символичную,
Оставлю в них небесный свой экстаз,
Как оберег, чтобы ее величество –
Разлука не искушала больше нас.

И превращусь я в королеву ночи,
Как тень, спупая по твоим следам,
Пока рассвет вдруг не раскроет очи,
И ты поймешь: конец игре настал.
04.10.2016

Пограюся в малесеньку сніжинку
Марійка Мицканюк

Пограюся в малесеньку сніжинку,
В осіннє листя, в літній зорепад.
Увійду в сни твої на півхвилинки,
Щоби не повернутися назад.

Увійду в сни твої на цілу вічність,
Залишу в них свій зоряний екстаз,
Як оберіг, щоби її величність -
Розлука не лякала більше нас.

Я гратимусь у королеву ночі,
Як тінь, ступатиму в твої сліди,
Аж поки ранок не розплющить очі,
Й ти не збагнеш: кінець цієї гри.


Рецензии
Классно написано.

Павел Колчин 1   29.07.2018 08:07     Заявить о нарушении
Благодарю вас!:)

Ирина Микейлис   29.07.2018 13:59   Заявить о нарушении