8 глава
І от одного разу їй зателефонували, запропонували підмінити лікаря ,який пішов у відпустку. Ася була в захваті, що вона буде ,хоч на час відпустки, але в своїй стихії.
Наша лікарка світилася від щастя,коли бачила тваринок, яким допомагала,були різні випадки,коли вже було пізно щось зробити,але більше було вчасно наданої допомоги.
Так одного разу Асі зателефонував коханий і дуже швидко привіз Оскара.В нього попала мисливська куля,коли вони були на природі. На щастя все обійшлося,і Асічка обіймаючи свого давнього друга дякувала Роману,що він вчасно привіз його в лікарню.
Ввечері Ася частенько телефонувала своїй одногрупниці Олі,з якою було в неї дуже було багато різних тем,як про життя, так і по роботі. Вони згадували весілля Асі та Роми,які були цікаві моменти. Та на їхньому весіллі вони не були,було весілля в Італії,фото та відео молоді привозили показували. Це було весілля просто BELISSIMO!!! Так все було красиво та ніжно, Венеція надихає романтикою,по справах мабуть рідко туди навідуються, там не можливо працювати! Ася і Оля пообіцяли частенько спілкуватися,а ще краще бачитися.
Свидетельство о публикации №116110301961