Я дивлюсь як сн жинки вмирають в калюж
І здається що більше ніхто і не нужен
Лише білі маленькі ці самогубці
Лише кава й тютюн в дерев'яній трубці
Лише запах тебе що грає на струнах душі
Лише рими кружляючі в танці віршів
Лише пам'ять всіх почуттів до тебе
Лише подумки що не розкажеш ребе
Лише світ той окремий де двоє сховалися
Лише пристрасть очей в які закохалися
Та сніжинки ці дивні з моїми 'лише' не дружать
Я дивлюсь як вони помирають в калюжі
Свидетельство о публикации №116110311906