Зима на вiдстанi руки

З дерев осипалася осінь,
пора просвітлена стоїть.
Оперся парк на безголосу,
бліду, пронизливу блакить.

На вистиглому склі околу
осуга перших холодів
і золотого ореолу
опалі іскорки руді.

І все частіше криють воском
ночами паморозь і мла
оці гарячі відголоски
ще не забутого тепла.

Якась невимовлена туга
перетинає горню синь,
і крил розгорнутих натуга
у вишину врізає клин.

Куди бреде, чужа і сива,
моя розгубленість сліпа?
Яку недовідому силу
тривожить цей осінній парк?

Як випадковий перехожий,
горнуся у свої думки...
Береться льодом огорожа –    
зима на відстані руки.


Рецензии
Як гарно!Щиро дякую!Зігріли душу...
Радію що випадково знайшла таку цікаву сторінку!
Зичу лагідної зими

Зинаида Комарова   24.11.2016 16:02     Заявить о нарушении
Дуже Вам дякую за такий гарний відгук!
Радий, що Вам сподобались мої вірші!
З теплом,

Маслов Владимир   24.11.2016 18:53   Заявить о нарушении