Моя люба

Я іду де тебе,квітки чарівної,
Що мене покличе у зелений гай,
Барвами веснянки посміхнеться доля,
Губи як калина,очі- дивний рай.

Як кохає серце,ти того не знаешь,
Люба і чарівна,ластівка моя,
Зустріч нашу першу мабуть пам'ятаешь,
Як співала пісню,всходила зоря.

Ягодой солодкой губи червоніли,
А чорняві брови стрічкою твої,
Ось цією стежкою ми удвох ходили,
А навкруг кружляли мрії-солов'ї.

Дай нам, Боже щастя і чудовой долі,
Наче батько рідний України край,
Знову разом,люба, будемо з тобою,
Ці чарівні квіти від мене тримай.


Рецензии
Гарна дівчина, чудова країна. Сподобалося.

Ольга Банасько   09.11.2016 17:52     Заявить о нарушении
Дуже вдячний за відгук!

Александр Русский 2   09.11.2016 18:48   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.