глава 7

 В Греції Ася і Роман приходили в номер тільки підвечір, адже вони відпочивали на морі,  були активні на екскурсіях, відвідували кафе, все було просто чудово. Ася не хотіла думати зараз про те ,що закінчивши  навчання  в інституті, здобувши професію ветеринарного лікаря, не буде місця влаштуватися на роботу, в їхньому невеличкому  містечку. Але світ не без добрих людей, Ася вірила ,що все буде добре.
Повернувшись з острова, молоде подружжя вирішило, разом з батьками Асі, що немає поки що необхідності купувати житло, їм всім буде комфортно в цьому будинку, і це підтвердив Оскар, махаючи хвостом!


Рецензии