Знайома

В мене є знайома мила,
А в неї  дві красунечки - доньки
Також у них, із чоловіком
підростають. Соколи. Сини.
Захисники...
Ми випадково з нею познайомились,
то було, рік, приблизно десь тому...


Я нею завжди завжди пишатимусь,
і з задоволенням навзаєм спілкуватимусь
Знайшовши тему для розмов не одну...


Рецензии