Пiзня осiнь

Низько хмари над горами,
Над пожовклими лісами.
Не юрбить пташиний гомін,
У шпарину сонця промінь
Вскочив й звеселив долину.
В височінь смереки линуть.
Зачаілися Карпати,
Ждуть зими гуцули в хати.


Рецензии