св тити сил нема
не тухне і не горить
свічка моя
мерехтить
світло якесь
в темноті
серце якесь
болить
чутно кричить
голосно
я закриваю вуха
та все одно чую
звуки його голосу
серце чиєсь
горить
тліє палає
гасне
ніч закінчиться
вчасно
до смерті залишиться
мить
дістанеться до душі
засвітить
запеленає
задушить і закопає
серце
в холодній землі
все одно помирає
серце в холодній зимі
зможеш допоможи
йому гарячого пекла
не перетнути межі
і відлетіти до раю
Свидетельство о публикации №116110103961