Ще дойде ден! , Генка Богданова

Днес в България отбелязваме ДЕНЯ НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ: учители, писатели,читалищни деятели, борци за свобода и независимост, на  хората, приели за своя мисия  духовното израстване на българския народ.
Честит празник, народни будители!


Рецензии